Tuesday, May 24, 2011

Group "Kawaii" dalam facebook siput






Assalamualaikum!!


Kepada semua bloggers, readers, dan pengunjung setia blog siput..
Kepada pengunjung setia yang selalu bace entry siput, 
Siput ucapkan berbanyak terima kasih!!
Antara yang slalu atau yang pernah menghantar komen dalam blog siput,

Life Colours (sepupu siput)

Erm...byk lagi lah..Xdapat nak "list"kan semua.. hehe.. Line tenet mcm siput sendiri da..
Haks3..
Okay, berbalik kepada tajuk diatas, Siput ingin mengajak sape2,
yang membace blog siput nie, yang terus setia dengan perkembangan siput,
walaupun x selalu pown update blog nie, 
Jom ramai2 join group ni.


(click untuk terus ke facebook group kawaii)

Tujuan Siput create group nie adalah untuk mengenali lebih rapat lagi bloggers 
yang pernah mengunjungi blog Siput.
Selain itu, dapat berkongsi pendapat, maklumat dan menambah rakan2.
Korang yang join group nie boleh menghantar link updated blog korang
supaya rakan2 bloggers dapat membaca entry terbaru kita.

Pengenalan group XxKawaiixX

Kawaii bermaksud comel dalam bahasa Jepun. (korang memang comel!!hehe)
Peraturan kepada ahli yang masok group ini, mestilah meletakkan 
"Kawaii" dihadapan nickname fabebook korang.
Kepada ahli yang tidak dapat menukar nama facebook mereka,
letakkan "kawaii" dalam kurungan.
Contoh : 

1.Kawaii Lestat
2. Lestat (Kawaii)

Kemasukkan ahli didalam group ini adalah dengan rela hati.
Xde paksa2 okay..
Ahli group XxKawaiixX dibenarkan untuk post apa2 sahaja cadangan atau
pertanyaan setelah cukup syarat menjadi ahli.
Ahli-ahli XxKawaiixX juga dianggap "adik beradik" 
(digalakkan merapatkan silaturahim antara ahli).
Ahli juga dielakkan memulakan pergaduhan dan seharusnya
berbincang secara profesional dalam sesuatu isu.

Rasanya, setakat itu sahaja peraturannya..
Korang digalakkan join yer!! Siput harap ramai yang masok!

Selamat datang ke group XxKawaiixX.

p/s: group ni belum ada gambar/logo rasmi agy, jadi Siput akan wat "contest" untuk mencipta 
logo XxKawaiixX.


























Sila like+tweet dan komen. TQ!

4 Comments
Comments

4 comments:

Still alive said...

done follow u...followers 224:-)

Nan said...

jgn lupe join group... :P

nUr _ atiQah said...

kalau nak join tapi tak nak letak kawai tu leh tak ?
hehe..

Nan said...

Nape xnak letak kawaii?? xmo cute ke?? :P

Post a Comment

Powered by Blogger