Sunday, August 21, 2011

Facebook SEX????




Assalamualaikum!
Semoga semua sihat2 dan kuat ya!! Hari ini siput nak membongkar satu rahsia Facebook nieyh. Banyak lagi yang tak tau. Ada mesej tersembunyi di halaman pertama Facebook. Mesej itu terdapat pada gambar peta itu.

Tapi, Siput pun tak tau kebenaran mesej ini. Betul ke? Mari tengok betul2 gambar ni.

Wow~ betul la.. "sex". Kita masuk ke laman sosial yang membolehkan sex berleluasa. Opss!! Betul ke? Ini pendapat Siput je. Terpulang pada korang la nak percaya ke x.. Tapi, pengguna-pengguna Facebook banyak yang bertukar-tukar pasangan. Eh? betul ke? Tak tau la.. Korang je tau kan.. Hehehe..

Sekadar renungan dan hiburan kowt. Ape-ape pown, kalau suka entry nie, "like" yer.. Klik "send" kat atas tu untuk sebarkan dengan kawan2 melalui inbox. Button bawah 2 boleh pakai gak. Twitter..Blog..Facebook sex.. ops! Puase! Puase!

Jangan klik!







Sila like+tweet dan komen. TQ!

1 Comments
Comments

1 comments:

Lady Diana @ Lat'z said...

eemmm..sik perasan pula..(O.o)

Post a Comment

Powered by Blogger