Wednesday, June 15, 2011

Nak mintak tolong korang, boleh?






Ada tengok tajuk 2??
Haa.. Siput sebenarnya nak mintak tolong korang semua!
Boleh x bagi komen tentang blog Siput nie??
Komen pe?
Bukan pasal ape2 pown, 


Pasal "LOADING" PAGE.
korang nak "loading" blog nie okay ke x?
Lambat ke laju?
Berat ke ringan?

Harap dengan komen korang semua siput dapat membaik 
pulih blog siput nie yer.. 
Senang korang nak jenguk t.. hehe..








Sila like+tweet dan komen. TQ!

8 Comments
Comments

8 comments:

Sembang2 wif Yuyue said...

beerratt cikit je syg :)

::blog anak jawer:: said...

berat sikit je.....tapi ok lagi...still best...

-Yok mampir diluk = pelajar universiti tapi perangai serupa penghuni tirai besi.....

Apple said...

Lambat la juga. Kalau nak ringan kan blog, kurang kan widget je..
Ni nak bg opinion je ye.
hmm, kalau boleh, buang clock tu, sebab setiap komputer kan dah ada clock, so, widget clock tu tak diperlukan pun.
And bloglist tu, kurang kan la sikit. maybe 5-8 link je.. okay (^^,)

Nan said...

Berat ckit??? kire berat la 2 yerr~~
Apple : trimas terhadap pandangan anda.. hehe..

Apple said...

Ok, nice. sekarang dah tak berat sangat dah :)

NasZ said...

blog ok dan simple je..cuma berat skit..lambat skit loading..

jom tengok hasil segmen paling simple saya..

HASIL SEGMEN PALING SIMPLE : BAGI SAYA SATU AYAT ...

Nan said...

weehheew~ t sy join!
apple: trimas bg tunjuk ajar~

nUr _ atiQah said...

dah makin tak berat..heheeh ^^~

Post a Comment

Powered by Blogger