Tuesday, August 2, 2011

Jom Promote Blog Anda Disini!



Assalamualaikum!
Helo readers!!!
Apa khabar?? Okay, Siput mengalu2kan korang promote blog korang kat blog siput!!
Camne?? Okay x camni?
Kalau ada orang yang masok blog siput, t pembaca len, boleh gak masok blog korang.
Dapat tambah trafik kan2...
Jadi, jangan lah malu2 nak promote blog sendiri kat blog siput ea..
Sangat lah di alu2kan...
Promote kat cni!!

klik "advertise here"
Letak url blog korank n pilih gambar yang menarik untuk pengunjung tengok.
Promote beramai2!
Yeay!!
Jangan Lupe swoh kawan2 yang len promote kat cnie jugak ea~










Sila like+tweet dan komen. TQ!

6 Comments
Comments

6 comments:

UNA budak BAEQ said...

freeee ke siput ???
wahhh

Lady Diana @ Lat'z said...

free ajak ya..jom la pergi blog Lat'z

http://er-lz.blogspot.com/

Nan said...

yup2.. mmg free!!! salu2 la dtg cnie promote blog!!

Amy Syaquena said...

wah cam best je nie..

*hai salam kenal dan salam ramadhan , saya singgah dan follow sini , jemput ke belog saya and happy blogging...*

N A T A S Y A ツ said...

wah, menarik :D

*nak letak la ;)

Nan said...

Letak la byk2 kali yer!!

Post a Comment

Powered by Blogger