Thursday, May 12, 2011

Boleh ke korang x contact gf/bf korang untuk satu hari??






Helo2!! 
Assalamualaikum!! *jawab dulu~

Okay, berkenaan tajuk kat atas 2, bukan atas kpala korang.. ^,^
Dalam kte bercintan cintun an.. Kalau korang x berhubung ngn gf/bf korang, 
camner perasaannya???

Akan sentiasa menghubungi pasangan mereka...

Bagi couple yang benar2 dilamun cinta ( Suka sama suka )


 1. Susah hati dan x tentu arah sebab asyik fikirkan pasangan dye.
2. Mule fikir bukan2 bile xdapat berita dari si dia.
 3. Akan cuba sedaya upaya untuk menghubungi si dia.
 4. Xdapat hidup senang kalau x berhubung walau sehari.
 5. Tetap memaafkan si dia bila bergaduh kerana takut melukai hati masing2.

Akan menghubungi pasangan mereka macam chipmore...

Bagi couple (salah seorang x mencintai sepenuhnya)


1. X berhubung disebabkan pergaduhan.
2. Pasangan x memberi komitmen dengan baik/sepenuhnya.
3. Bosan ngan sikap pasangan.
 4. Xde perasaan cinta dan "couple" kerana sunyi.
5. Xkisah pown bile pasangan x contact~ Ade spare kowt~

Korang plak?? Camne??
Ce citer~~

*Siput sentiasa menghubungi pasangan siput..Yuyue. Hehe..
Love you, Yuyue.







Sila like+tweet dan komen. TQ!

3 Comments
Comments

3 comments:

nUr _ atiQah said...

sedey2..
pilihan chipmore jer..
tpew tak pa da lepas da..
sbb dya seyez byk spear..hehe^^~

Nan said...

waaahhh~ byk spare??? xtau nak ckp pe la~

CiK GorGeouS ! said...

weLL, cinta tak perLu pon nak 24/7 kene contact kan ??? cukop Lah sekadar kita tahu ape yang ada daLam hati kita sudah...contact seLaLu tak rase rimas and takde Life kee ?? rindu tu memang Lah tapi, kadang2 kene Lah bagi space, baruLah rase bercinta tuh sentiasa fresh even dah bertahun2~ =)

Post a Comment

Powered by Blogger