Monday, July 18, 2011

Hizami, Nak Header Satu! (Tak payah nak tambah please please please kat hujung tajuk tu.)




Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! (ikot Hizami)
Memula, nak mintak maaf, siput ni degil sikit, suka nak ubah2.. Tajuk entry tu ekot pe Hizami cakap 
yerrr~ ngeh3..
BANNER tu dah selitkan url 2.. try la kalau x pcye~
Lengkapkan slogan pulak~aiaiaiai~

Surat khas buat HIZAMI.
Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab tidak melebihi 20 patah perkataan. Err..boleh ke camni??
Ngeehehe.. gurau jer...

SLOGAN (betol2 punye)
Ke hadapan, Hizami, saya nak header satu sebab HIZAMI terer wat banner tu la..
Cantik giler~ Camner wat tu? Nak satu..Kalau boleh dua ke.. Xpun bagi banyak2..

 (cukup2 20 patah perkataan 2... x lari dari peraturan kan2???)

Siput lame dah follow blog nieyh..nak follow lagi xboleh plak~aiya~
Okay, Siput tag sorang saja kalau boleh. (suke ikut org)








Sila like+tweet dan komen. TQ!

5 Comments
Comments

5 comments:

..hizamirahim.. said...

haha!
thanks sebab join!
pandai ye sindir aku.
:B

Eyka said...

hahaa...eyka pon join gak laa! hee:P

Mra Mastura said...

gudluck! XD

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

Nan said...

saia mesti pilih!

Post a Comment

Powered by Blogger